AH Sportactie

posted in: Uncategorized | 0

De zvh doet ook mee met de Albert heijn sport actie!

Wil jij de nieuwe Ranomi of Ferry worden? Kom dan langs voor een ervaring van wat zij doen in het water.

Extra informatie

Voor een training/clinic heb je het volgende nodig: Een zwembroek/badpak, zwembril (om irritatie aan de ogen tegen te gaan) en uiteraard een handdoek etc. om na de training af te kunnen drogen.

Meld je snel aan voor de Techniek clinic zwemmen op maandag

Of de zwemtraining of clinic op dinsdag

 

Op naar een nieuw Seizoen

posted in: Uncategorized | 0

Dit is het dan weer. Het einde van zwemseizoen 2016/2017. Mooi afgesloten en trots op onze nieuw clubkampioen Zarah, gefeliciteerd!
Foto’s van het 20 jarig jubileum kamp zullen ook snel te vinden zijn…..maar dan wel op een nieuwe site, in eennieuwe stijl, klaar voor een nieuw seizoen.

Natuurlijk zien we jullie graag volgend seizoen weer terug, en tot dan, een hele fijne vakantie!

 

Filmmiddag en spelletjesavond

posted in: Uncategorized | 0

Op dinsdag 28 februari heeft de jeugdraad weer een filmmiddag georganiseerd.

Het was wederom gezellig en veel leden hadden ook introducees meegenomen, wat voor veel nieuwe gezichten zorgden. Al lukte het in het begin niet helemaal om de film te starten door een kapotte kabel, uiteindelijk is het ons toch gelukt om de film te laten beginnen. De kinderen zaten met volle aandacht naar de film Huisdiergeheimen te kijken. Na de film hebben we met zijn alle pannenkoeken gegeten. ’S Avonds hebben we in het zwembad

weer het spelletje met de lange mat gedaan, waarbij het ene team rennend over de lange mat gekleurde balletjes naar de overkant moet brengen, en he

t andere team de kinderen op de lange mat omver moet gooien met trefballen. De kinderen hadden erg veel plezier met dit spel. De jeugdraad wil alle kinderen die aanwezig waren bedanken voor hun geduld en voor de gezellige middag en hopelijk zien we jullie weer bij onze volgende activiteit! Alle foto’s van de filmmiddag en spelletjesavond kunt u hier vinden.

Lekker eten en Finding Dory kijken

posted in: Uncategorized | 0

Op zaterdag 12 november hebben we een filmavond samen met zwemvereniging SVO georganiseerd in de onderduiker. Alle

wedstrijdzwemmers kwamen na de wedstrijd in s’ Gravendeel naar de onderduiker en ook de jongere recreanten van de onze vereniging kwamen naar de onderduiker om broodjes knakworst of kaas te eten en daarna de film Finding Dory te kijken. Het was een erg geslaagde avond en de kinderen vonden erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.  Na de film hebben we er ook nog even een kleine disco van gemaakt.

Pratende eekhoorns, frietjes en een potje werpbal

posted in: Uncategorized | 0

Zoals de meeste wel weten is er dinsdag 26 april een activiteitenmiddag/avond geweest. Met een groep van 25 zwemmers en introducés gingen we een leuke dag tegemoet. We begonnen met een filmmiddag waarbij de film Alvin and the Chipmunks: road trip werd gekeken. Toen de film was afgelopen was er een verrassing. Er kwam een goochelaar optreden, Magic Ruben. De kinderen zaten met gespannen gezichtjes te kijken hoe hij de goede kaart in gedachten had. Daarna was het tijd om te eten, met een volle tafel en een paar kilo frietjes. Na een gezellige middag in de Onderduiker gingen we naar het zwembad. In het zwembad speelden we werpbal, waarbij het team de Sprintjes won! Het was erg gezellig! En Carolien en Arina nog heel erg bedankt voor het helpen bakken van de kilo’s friet!

 

 

Ganzenbord

posted in: Uncategorized | 0

Tijdens de voorjaarsvakantie hebben de jeugdleden Sushriya, Eline en Jaco het ganzenbordspel bedacht en uitgevoerd.

Na enige informatie vooraf werd het spel met veel enthousiasme gespeeld.

De uitslag is als volgt: op de 5e plaats was geëindigd team rood, op de 4e plaats team zwart, op de 3e plaats team blauw, op de 2e plaats team geel en op de 1e plaats team groen. Goed gedaan allemaal!

ZVH en SVO feliciteren

posted in: Uncategorized | 0

In de afgelopen periode hebben Arie Alberts, Carolien de Leeuw en Annemarie Relou deelgenomen aan de cursus zwemtrainer 2. Afgelopen maandag, 15 februari, werden zij door het bestuur en de leden nog even in het zonnetje gezet. Dankzij de betrokkenheid van deze ouders, bij het goed functioneren van onze zwemvereniging, blijven wij in staat op een veilige en deskundige wijze training te blijven geven aan onze leden.

Onze nieuwe shirts!

posted in: Uncategorized | 0

Eindelijk is het zover, sinds de oprichting van onze startgemeenschap kunnen we nu toch allemaal dezelfde shirtjes aan!

SG-HGA zwemt onder een frisse blauwe kleur met daarop een gloednieuw logo.
Netjes uitgewerkt door Richard de Ruijter!

  • Annabel 10 jaar lid!
  • Roy 10 jaar lid!
  • Somchai 10 jaar lid!

Onze jubilarissen

posted in: Uncategorized | 0

Afgelopen seizoen hadden we ook weer drie jubilarissen.
Somchai, Roy en Annabel, allemaal alweer 10 jaar lid. Gefeliciteerd!
En op naar de volgende 10 jaar.

Somchai 10 jaar lid!
Somchai 10 jaar lid!
Roy 10 jaar lid!
Roy 10 jaar lid!
Annabel 10 jaar lid!
Annabel 10 jaar lid!