Pratende eekhoorns, frietjes en een potje werpbal

posted in: Uncategorized | 0

Zoals de meeste wel weten is er dinsdag 26 april een activiteitenmiddag/avond geweest. Met een groep van 25 zwemmers en introducés gingen we een leuke dag tegemoet. We begonnen met een filmmiddag waarbij de film Alvin and the Chipmunks: road trip werd gekeken. Toen de film was afgelopen was er een verrassing. Er kwam een goochelaar optreden, Magic Ruben. De kinderen zaten met gespannen gezichtjes te kijken hoe hij de goede kaart in gedachten had. Daarna was het tijd om te eten, met een volle tafel en een paar kilo frietjes. Na een gezellige middag in de Onderduiker gingen we naar het zwembad. In het zwembad speelden we werpbal, waarbij het team de Sprintjes won! Het was erg gezellig! En Carolien en Arina nog heel erg bedankt voor het helpen bakken van de kilo’s friet!