Nieuwe leden

Wil jij als beginnend zwemmer of als ervaren zwemmer gaan wedstrijdzwemmen? Bij ZVH kun je twee proeftrainingen bijwonen zonder verdere verplichtingen! Tijdens deze trainingen kun je ervaren wat de zwemtrainingen bij ZVH inhouden en kijken of het je bevalt. De trainers kunnen in deze periode kijken hoe ver je al bent.

Na afloop van de twee proeftrainingen wordt vastgesteld wat je vaardigheden zijn. Door de trainers wordt dan aan jou en/of je ouders meegedeeld op welk niveau jij kunt instromen.

Beginnend zwemmer

ZVH geeft geen zwemles. De beginnend zwemmer moet tijdens de eerste proeftraining tonen bepaalde zwemtechnieken te beheersen en een minimale zwemconditie te hebben. Zonder onderbrekingen en met een zwembril dienen de volgende afstanden gezwommen te worden:

– 50 meter schoolslag
– 25 borstcrawl
– 25 meter rugcrawl

Om grote teleurstellingen bij jonge kinderen te voorkomen is het ouders aan te raden de vaardigheden van uw kind eerst zelf te verkennen. Wanneer tijdens de eerste proeftraining blijkt dat uw kind deze slagen niet voldoende beheerst of onvoldoende basisconditie heeft, raden wij meestal het volgen van extra zwemlessen aan.
Bij gebleken geschikheid kunnen wij nieuwe zwemmers ontvangen. Na aanmelding (zie hieronder) wordt er contact met u opgenomen en de eerstvolgende startdatum bekend gemaakt. Voor de proeftrainingen kunnen de beginnend wedstrijdzwemmers terecht in De Duikelaar te Hardinxveld Giessendam op maandag van 18-00 tot 19.00 uur en dinsdag van 18.45 tot 20:00 uur.

Ervaren zwemmer

De ervaren zwemmer kan tijdens de twee proeftrainingen kijken of ZVH als club bij hem/haar past. De trainers kunnen dan kijken wat de vaardigheden van de zwemmer zijn en wat het ideale instroomniveau is. De proeftrainingen worden voor deze groep zwemmers gegeven op maandag van 18-00 tot 19.00 uur en dinsdagavond van 18.45 tot 20:00 uur in De Duikelaar te Hardinxveld Giessendam.

Meer informatie?

Bent u als zwemmer of ouder geïnteresseerd in het wedstrijdzwemmen? Neem dan contact op via de email van ZVH.

Klik hier voor het aanmeldformulier 2024

Contributie per 2024

Trainen1x per week2x per week
Leden tot 16 jaar(junior)€ 15.00 p.m.€ 25.00 p.m.
Leden vanaf 16 jaar(senior)€ 18.50 p.m.€ 31.00 p.m.

Donateurs

Donateurs vanaf€ 11.34 per jaar
Donateurs (“Club van Honderd”)€ 11.34 per jaar
Nagellid ( niet accommodatie gebruikend lid )€ 22,50 per jaar