Wie zijn wij en wat doen we?

De activiteitencommissie bestaat uit: Somchai Vat, Yelka Vonk, Sushriya Awasthi, Jaco huisman en Marcel de Ruiter (hierboven v.l.n.r.). Wij hebben er erg veel zin in om leuke activiteiten voor jullie te organiseren, zowel in het zwembad als daarbuiten.

Wij organiseren activiteiten naast de trainingen om elkaar buiten de trainingen ook op een andere manier te leren kennen. Dit doen we onder andere door het organiseren van filmmiddagen, gezellige avonden, verschillende spellen in het zwembad, uitjes zoals bowlen en wokken en nog veel meer!

Mocht je zelf nog een leuk idee hebben voor een activiteit, stuur het dan gerust naar onze mail: zvhjeugdraad@gmail.nl . Wij zullen je idee dan bespreken in onze vergadering en we zullen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Even voorstellen

Hey Ik ben Yelka, ik ben 17 jaar en zwem vanaf mijn 7e jaar bij ZVH. Ik ben op mijn 16e gestopt, omdat ik triatlon wilde gaan doen. Wielrennen deed ik al af en toe tussendoor en het zwemmen zat er na bijna 10 jaar ook wel aardig in. Dus ik dacht; “alleen het hardlopen nog”! Echter viel dit toch tegen. Ik kreeg tijdens het hardlopen vaak last van mijn knieën en andere kwaaltjes. Na een tijdje proberen draaide het er dus eigenlijk op uit dat ik bijna helemaal niet trainde. Ik begon toen het zwemmen te missen en ben tot iedereens verbazing na een half jaar weer terug gekomen bij ZVH. Een half jaar lijkt niks zou je zeggen, toch heeft het me aardig wat moeite gekost om mijn conditie weer op te bouwen, vooral omdat ik maar 1x in de week train. Nu zwem ik alweer een poosje en het gaat weer steeds beter! Ik doe nu de HBO opleiding muziektherapie, in Amersfoort. Ik vind dit erg leuk, maar het is wel een zware opleiding en het heen en weer reizen kost veel tijd. Maar dit heb ik ervoor over. Zelf speel ik piano en zing ik hierbij. Ook heb ik door mijn opleiding een beetje gitaar leren spelen, dit gaat ook steeds beter.

Gutten dag allemaal. Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Somchai Vat, ik ben 22 jaar oud en ben lid van de zwemvereniging ZVH. Toen ik ongeveer 10 jaar oud was ben ik begonnen met wedstrijdzwemmen bij deze vereniging. Sindsdien is de ZVH niet meer van mijn afgekomen. In het dagelijks leven werk ik bij:
1. Vlot Verhuizingen
2. Smallsteps kinderopvang (sport)
3. Trenthopper (bij mijn vader).
In mijn vrije tijd sport ik veel. Ik zwem 2 avonden in de week, daarnaast sport ik woensdag tot vrijdag/zaterdag in de sportschool. En in het weekend ben ik samen met mijn vriendin & met mijn vrienden.

Voor degenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Jaco Huisman en ik ben de voorzitter van de activiteitencommissie. Ik ben al bijna 15 jaar lid van ZVH waarvan ik al 11 jaar als wedstrijdzwemmer actief ben. Mijn favoriete afstand is de 100m vrij en de minst leuke slag is…. Jawel de rugcrawl. Ik studeer rechten aan de Hogeschool Leiden en op dit moment loop ik stage op de afdeling Dienst Beheer Infrastructuur in het provinciehuis van Zuid-Holland in Den Haag. Ik hoop samen met de activiteitencommissie nog vele leuke activiteiten voor jullie te kunnen organiseren!

Hoi ik ben Marcel en ik ben 25 jaar oud. Ik ben al 15 jaar lid van de ZVH. Zwemmen vond ik al leuk, maar ik wilde graag meer doen en daarom zit ik nu bij de activiteitencommissie. Ik vind het super leuk om activiteiten te verzinnen met de rest en ik hoop dat jullie de activiteiten ook leuk vinden. In het dagelijkse leven werk ik in de technische sector. Tot bij de volgende activiteit!

Hoi ik ben Sushriya en ik ben 19 jaar oud. Ik ben inmiddels zo’n 8 jaar lid van de zwemvereniging en ik zwem al 6 jaar wedstrijden. Naast het zwemmen zit ik nu in het examenjaar van het gymnasium en ik werk bij De lange wei. Ik train inmiddels niet heel vaak meer, doordat ik nu in Gorinchem woon en ik het niet altijd red om heen en weer te reizen met de drukte van school wat ik wel heel jammer vind. Ik ga daarom wel 2 keer per week naar de sportschool om toch nog een beetje een conditie te hebben. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar series of spreek ik af met vrienden. Ik vind het leuk om activiteiten te organiseren met de rest en hoop dit nog een tijdje te kunnen doen.