Wie zijn wij en wat doen we?

De activiteitencommissie (AC) bestaat uit: Jaco Huisman, Somchai Vat, Yelka Vonk, Patrick Vonk en Marcel de Ruiter. De AC organiseert het gehele zwemseizoen verschillende activiteiten voor jong en oud en er is voor ieder wat wils. De activiteiten vinden zowel in het zwembad plaats als daarbuiten.

De activiteiten worden georganiseerd om elkaar buiten de trainingen om te ontmoeten en om elkaar op een andere manier te leren kennen. Dit doen we onder andere door het organiseren van filmmiddagen, gezellige (thema)avonden, spellen in het zwembad, teambuildingsuitjes en nog veel meer!

Mocht je zelf nog een leuk idee hebben voor een activiteit? Stuur dit dan gerust naar ons e-mailadres: jeugdraadzvh@gmail.nl. Wij zullen je idee dan bespreken in onze vergadering en we zullen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Even voorstellen

Hoi allemaal. Ik ben Yelka Vonk en ben 21 jaar. Sinds mijn zevende jaar zwem ik bij ZVH.
Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan. Mijn favoriete slag is de rugcrawl en ik vind vooral de sprintafstanden (50 en 100 meters) erg leuk om te zwemmen.
In juni 2021 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als muziektherapeut.
In september ga ik starten met mijn eerste vaste baan als muziektherapeut bij Argos Zorggroep in regio Rotterdam 🙂
Ik hoop dat ik naast mijn baan lekker kan blijven zwemmen, want dit is een goede uitlaatklep voor mij en ik kan erg genieten van de gezelligheid binnen de club.

Gutten dag allemaal. Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Somchai Vat, ik ben 22 jaar oud en ben lid van de zwemvereniging ZVH. Toen ik ongeveer 10 jaar oud was ben ik begonnen met wedstrijdzwemmen bij deze vereniging. Sindsdien is de ZVH niet meer van mijn afgekomen. In het dagelijks leven werk ik bij:
1. Vlot Verhuizingen
2. Smallsteps kinderopvang (sport)
3. Trenthopper (bij mijn vader).
In mijn vrije tijd sport ik veel. Ik zwem 2 avonden in de week, daarnaast sport ik woensdag tot vrijdag/zaterdag in de sportschool. En in het weekend ben ik samen met mijn vriendin & met mijn vrienden.

Voor degenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Jaco Huisman en ik ben de voorzitter van de AC. Ik ben nu al ruim 16 jaar lid van ZVH waarvan 12 jaar als wedstrijdzwemmer en 5 jaar als lid van de AC. Mijn favoriete afstand is de 100m vrij en de minst leuke slag is…. Jawel de rugcrawl. Naast het zwemmen werk ik bij de Provincie Zuid-Holland op de afdeling vaarwegen bij de eenheid Juridische Expertise en Handhaving van de Dienst Beheer Infrastructuur op het provinciehuis in Den Haag. Hier houd ik mij bezig met alles wat met water te maken heeft. Als AC hebben we de afgelopen jaren al veel mogen organiseren. Van spelletjes in het zwembad, tot thema-avondjes en van teambuilding tot kampweekenden. Ik hoop samen met de andere leden van de AC nog vele leuke activiteiten voor jullie te kunnen organiseren!

Hoi ik ben Marcel. Ik kom uit Hardinxveld en ik ben 29 jaar oud. Ik ben al sinds mijn 11e lid van de zwemvereniging. Ik vond zwemmen altijd al leuk en ik droeg en draag de vereniging altijd een warm hart toe, daarom ben ik ook mee gaan doen met de activiteitencommissie. Het is altijd leuk om activiteiten te verzinnen samen met de andere AC-leden. Mijn favoriete slag is schoolslag dus altijd als ik ga inzwemmen zit er minimaal een baan schoolslag tussen. In het dagelijks leven werk ik bij een metaalbewerkingsbedrijf in Hardinxveld.

Hoi, ik ben Patrick Vonk en ik ben 23 jaar. Sinds 2018 ben ik lid van de club, dus dat is nog niet heel erg lang. Voordat ik bij de ZVH kwam was ik 10 jaar lid van de reddingsbrigade, maar door mijn nichtje Yelka ben ik overgehaald om bij de ZVH te komen en daar heb ik zeker geen spijt van. Mijn favoriete zwemslag is toch wel schoolslag en heb een hekel aan rugcrawl. Ik zit nu in het laatste jaar van mijn studie Maritiem officier op de Hogeschool Rotterdam. Naast de activiteitencommissie sta ik bekend als de “clubfotograaf”.