Wie zijn wij en wat doen we?

De activiteitencommissie (AC) bestaat uit 6 enthousiaste leden: Pranay Awasthi, Xander Schoneveld, Elise Hagenaar, Carletta de Leeuw, Somchai Vat en Jaco Huisman. De AC organiseert het gehele zwemseizoen verschillende activiteiten voor jong en oud en er is voor ieder wat wils. Deze activiteiten worden georganiseerd om elkaar ook buiten de trainingen om te ontmoeten en om elkaar op een andere manier te leren kennen. Dit doen we onder andere door het organiseren van filmmiddagen, gezellige (thema)avonden, spellen in het zwembad, teambuildingsuitjes en nog veel meer!

Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Of heb je vragen voor ons? Stuur ons gerust een e-mail naar ons  e-mailadres: jeugdraadzvh@gmail.nl. of spreek een van ons aan in het zwembad.

Even voorstellen

Mijn naam is Pranay, ik ben 22 jaar oud en woon in Boven-Hardinxveld. Ik zwem al sinds jonge leeftijd maar in 2010 ben ik lid geworden van de ZVH. Sinds 2016 ben ik officieel vrijwilliger geworden bij de club als Zwemtrainer niveau 2. Vroeger was mijn favoriete zwemslag altijd borstcrawl maar tegenwoordig is dat de vlinderslag geworden. Dit is een mooie slag waar qua techniek veel bij komt kijken. Naast het vrijwilligerswerk bij ZVH ben ik ook sinds april 2021 vrijwilliger bij ‘Stoomsleepboot Jan de Sterke’ waar ik naast matroos ook wat hand-en-spandiensten verricht. In 2020 heb ik mijn MBO-4 Scheeps- en Jachtbouwkundig diploma behaald en nu werk ik bij een scheepswerf in Dordrecht. In mijn vrije tijd doe ik graag aan stedentrips en bezoek ik graag musea en historische plekken. Dit doe ik alleen of met vrienden. Natuurlijk doe ik ook aan hobbyen maar dat zijn er te veel om op te noemen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer over mij te weten komen? Wees vooral niet bang om contact met me te zoeken!

Hallo allemaal! Mijn naam is Xander en ik ben 17 jaartjes jong. Inmiddels zit ik al 5 jaar op de zwemvereniging. Ik vind het nog steeds leuk! En ik doe natuurlijk ook aan wedstrijden, want daar doe ik het voor! Mijn favoriete afstanden zijn de 50 meters en de 100 meters. Welke slag maakt mij dan niet uit, behalve de schoolslag, want daar heb ik een hekel aan. Daarnaast zit ik nu in het tweede jaar op de sportacademie in Utrecht. Daar studeer ik fitness en voeding, zwemonderwijzer en conditietrainer. Na deze opleiding wil ik nog naar het HBO, maar welke opleiding is nog een groot vraagteken. Ik ben nu sinds dit seizoen actief in de activiteiten commissie. Ik hou van dingen organiseren en ik wil dat de ZVH een hechte club blijft.

Hoihoi! Ik ben Elise en ik ben inmiddels 16 jaar oud. Ik zit op dit moment in mijn examenjaar van de havo. Hierna wil ik iets met kinderen gaan studeren, maar ik moet daar nog even voor uitvogelen wat het dan precies moet gaan worden. Sinds mijn 8e ben ik al bij de zwemvereniging en ik heb het hier enorm naar mijn zin!  Sinds kort geef ik om de week op de maandag ook training bij de kleintjes in de baan. Mijn favoriete zwemslag is de borstcrawl en als ik een afstand moet kiezen die ik het liefst zwem is dat de 200 meter borstcrawl. Als ik niet aan het zwemmen ben, zit ik graag bij mijn vrienden of ben ik aan het schrijven of aan het koken.  

Hello, mijn naam is Carletta, maar sommige mensen noemen mij ook wel Carlo ;). Ik ben 19 jaar en ik zit sowieso al 8 jaar op deze zwemvereniging. Mijn favoriete zwemslag is schoolslag. In mijn vrije tijd kijk ik graag Netflix en ik raad je aan om de serie ‘’Bridgerton’’ of ‘’Gilmore girls’’ te kijken. Verder doe ik de opleiding ‘Verzorgde IG’ en doe daar aan werken en leren. Dus ik werk 3 á 4 dagen en ik ga 1 dag naar school. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn schooljaar dus ik moet nog 1,5 jaar ongeveer. Verder werk ik in een verpleeghuis bij Verpleeghuis ‘Overslydrecht’ van Waardeburgh in Sliedrecht. Ik werk daar met ouderen met dementie en dat vindt ik heel erg leuk. Ik wordt trouwens erg blij van winkelen met vriendinnen, maar mijn bankrekening wordt daar alleen niet zo blij van J.

Mijn naam is Somchai, 26 jaar oud en ben al lang lid van ZVH. Toen ik ongeveer 10 jaar oud was ben ik begonnen met wedstrijdzwemmen bij deze vereniging. Sindsdien is de ZVH niet meer van mij afgekomen J. In het dagelijks leven werk ik bij sportschool Body Language in Hardinxveld. In mijn vrije tijd sport ik veel, houd ik van een ‘sapje’ op zijn tijd en in het weekend ben ik graag samen met mijn vrienden.

Voor degenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Jaco en ik ben nu al ruim 18 jaar lid van ZVH waarvan 12 jaar als wedstrijdzwemmer. Mijn favoriete zwemslag is de borstcrawl en de minst leuke slag is…. jawel de rugcrawl en dan helemaal als het 400 meter is….. Ik werk met veel plezier bij het team vaarwegen binnen de eenheid Juridische Expertise & Handhaving bij de provincie Zuid-Holland op het provinciehuis in Den Haag. Hier houd ik mij bezig met alles wat met water te maken heeft. Als AC hebben we de afgelopen jaren al veel mogen organiseren. Van spelletjes in het zwembad, tot thema-avondjes en van teambuilding tot kamp weekenden. Ik hoop samen met de andere leden van de AC nog vele leuke activiteiten voor jullie te kunnen organiseren!