De Activiteitencommissie

Wie zijn wij en wat doen we?

De activiteitencommissie (AC) bestaat uit 5 enthousiaste leden: Pranay Awasthi, Xander Schoneveld, Elise Hagenaar, Ilse Kraaijeveld en Julian Korevaar. De AC organiseert het gehele zwemseizoen verschillende activiteiten voor jong en oud en er is voor ieder wat wils. Deze activiteiten worden georganiseerd om elkaar ook buiten de trainingen om te ontmoeten en om elkaar op een andere manier te leren kennen. Dit doen we onder andere door het organiseren van filmmiddagen, gezellige (thema)avonden, spellen in het zwembad, teambuildingsuitjes en nog veel meer!

Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Of heb je vragen voor ons? Stuur ons gerust een e-mail naar ons  e-mailadres: jeugdraadzvh@gmail.nl. of spreek een van ons aan in het zwembad.

Even voorstellen

Mijn naam is Pranay, ik ben 22 jaar oud en woon in Boven-Hardinxveld. Ik zwem al sinds jonge leeftijd maar in 2010 ben ik lid geworden van de ZVH. Sinds 2016 ben ik officieel vrijwilliger geworden bij de club als Zwemtrainer niveau 2. Vroeger was mijn favoriete zwemslag altijd borstcrawl maar tegenwoordig is dat de vlinderslag geworden. Dit is een mooie slag waar qua techniek veel bij komt kijken. Naast het vrijwilligerswerk bij ZVH ben ik ook sinds april 2021 vrijwilliger bij ‘Stoomsleepboot Jan de Sterke’ waar ik naast matroos ook wat hand-en-spandiensten verricht. In 2020 heb ik mijn MBO-4 Scheeps- en Jachtbouwkundig diploma behaald en nu werk ik bij een scheepswerf in Dordrecht. In mijn vrije tijd doe ik graag aan stedentrips en bezoek ik graag musea en historische plekken. Dit doe ik alleen of met vrienden. Natuurlijk doe ik ook aan hobbyen maar dat zijn er te veel om op te noemen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer over mij te weten komen? Wees vooral niet bang om contact met me te zoeken!

Hallo allemaal! Mijn naam is Xander en ik ben 17 jaartjes jong. Inmiddels zit ik al 5 jaar op de zwemvereniging. Ik vind het nog steeds leuk! En ik doe natuurlijk ook aan wedstrijden, want daar doe ik het voor! Mijn favoriete afstanden zijn de 50 meters en de 100 meters. Welke slag maakt mij dan niet uit, behalve de schoolslag, want daar heb ik een hekel aan. Daarnaast zit ik nu in het tweede jaar op de sportacademie in Utrecht. Daar studeer ik fitness en voeding, zwemonderwijzer en conditietrainer. Na deze opleiding wil ik nog naar het HBO, maar welke opleiding is nog een groot vraagteken. Ik ben nu sinds dit seizoen actief in de activiteiten commissie. Ik hou van dingen organiseren en ik wil dat de ZVH een hechte club blijft.

Hoihoi! Ik ben Elise en ik ben inmiddels 16 jaar oud. Ik zit op dit moment in mijn examenjaar van de havo. Hierna wil ik iets met kinderen gaan studeren, maar ik moet daar nog even voor uitvogelen wat het dan precies moet gaan worden. Sinds mijn 8e ben ik al bij de zwemvereniging en ik heb het hier enorm naar mijn zin!  Sinds kort geef ik om de week op de maandag ook training bij de kleintjes in de baan. Mijn favoriete zwemslag is de borstcrawl en als ik een afstand moet kiezen die ik het liefst zwem is dat de 200 meter borstcrawl. Als ik niet aan het zwemmen ben, zit ik graag bij mijn vrienden of ben ik aan het schrijven of aan het koken.