Filmmiddag en spelletjesavond

posted in: Uncategorized | 0

Op dinsdag 28 februari heeft de jeugdraad weer een filmmiddag georganiseerd.

Het was wederom gezellig en veel leden hadden ook introducees meegenomen, wat voor veel nieuwe gezichten zorgden. Al lukte het in het begin niet helemaal om de film te starten door een kapotte kabel, uiteindelijk is het ons toch gelukt om de film te laten beginnen. De kinderen zaten met volle aandacht naar de film Huisdiergeheimen te kijken. Na de film hebben we met zijn alle pannenkoeken gegeten. ’S Avonds hebben we in het zwembad

weer het spelletje met de lange mat gedaan, waarbij het ene team rennend over de lange mat gekleurde balletjes naar de overkant moet brengen, en he

t andere team de kinderen op de lange mat omver moet gooien met trefballen. De kinderen hadden erg veel plezier met dit spel. De jeugdraad wil alle kinderen die aanwezig waren bedanken voor hun geduld en voor de gezellige middag en hopelijk zien we jullie weer bij onze volgende activiteit! Alle foto’s van de filmmiddag en spelletjesavond kunt u hier vinden.