Einde seizoen

posted in: Uncategorized | 0

Vanaf zaterdag 26 juni zijn bijna alle coronamaatregelen komen te vervallen en dit is natuurlijk een ontzettend goed bericht! Het vervallen van de maatregelen betekent onder andere dat het niet langer verplicht is om een mondkapje te dragen in het zwembad en we mogen weer gebruikmaken van de douches na afloop van de training. Wel blijft het houden van anderhalve meter afstand nog wel verplicht en De Duikelaar heeft ons medegedeeld dat de grote kleedkamers nog steeds gesloten blijven. Als bestuur zijn we erg blij dat we steeds verder naar het oude normaal terug kunnen keren en dat de trainingen weer als vanouds ingevuld kunnen worden. Tot aan het einde van het seizoen willen we jullie vragen nog even vol te houden en je te houden aan de laatste maatregelen die nog van kracht zijn.

Einde landtraining
Op vrijdag 9 juli zal er na 20 weken een einde komen aan de landtraining op de vrijdagavond
bij het zwembad. De landtraining is in februari opgestart als alternatief voor het niet kunnen
zwemmen. Vanaf de start bleek dit initiatief een schot in de roos te zijn, want gemiddeld
hebben 18 leden de landtraining bezocht. Een aantal avonden waren zelfs meer dan 20
deelnemers aanwezig! Onder leiding van Somchai en Erik zijn de leden elke week
uitgedaagd met verschillende workouts en sportieve spellen. Het hing al
een paar keer in de lucht om met de landtraining te stoppen, maar telkens
was de vraag om door te gaan groot. Nu komt er, met het einde van het
zwemseizoen in zicht, dan toch echt een einde aan de landtraining.