Avondje spoken bij de ZVH

posted in: Uncategorized | 0

Op zaterdag 6 november spookte het bij ZVH. Buiten was het koud en donker en de wind huilde door de kale bomen. Het maanlicht scheen nog net door de bewolking heen en verschillende griezels kwamen bij elkaar bij de Onderduiker. Wat zou er aan de hand zijn? Ging er iets duisters gebeuren? Nee, gelukkig niet. Het bleek dat de griezels een klein Halloweenfeestje kwamen vieren. Zo kon het gebeuren dat je een weerwolf en een duiveltje aan de bar zag zitten of dat je een monnik en een heks tegen het lijf kon lopen. Ja, de zwemmers hadden zich in hun meest spookachtige outfit uitgedost en met muziek en een hapje en een drankje zat de sfeer er goed in. Het was een gezellig samenzijn, waarbij op een ontspannen manier werd gepraat en gelachen. Ondanks dat het feestje om 11 uur al ten einde kwam, vanwege de geldende regels, ging iedereen met een goed gevoel naar huis. De avond smaakte zeker naar meer en wie weet gaat dit binnenkort al gebeuren.

Klik hier voor meer foto’s in het halloween album