Vrijwilligers bedankt

posted in: Uncategorized | 0

Een (sport)vereniging heeft geen bestaansrecht zonder vrijwilligers. Dit is voor ZVH niet anders en daarom is het ontzettend fijn dat een aantal leden en anderen zich het afgelopen seizoen vol passie hebben ingezet om onder andere de trainingen, wedstrijden en activiteiten mogelijk te maken. Zeker na twee coronajaren mag ZVH zich in zijn handen knijpen voor deze vrijwilligers, die ondanks de moeilijke tijden de vereniging draaiende hebben gehouden. Velen van deze vrijwilligers zetten zich al (heel) lang in voor ZVH en anderen hebben het afgelopen seizoen taken opgepakt om bij te springen en mee te helpen met het voortbestaan van de vereniging, wat zeer gewaardeerd wordt.

Om de dankbaarheid te tonen hebben de vrijwilligers dit jaar een blijk van waardering gekregen waarmee extra benadrukt wordt dat de inzet voor de vereniging onmisbaar is. Tijdens het kampweekend hebben de meesten hun presentje gehad en degenen die hier niet bij aanwezig konden zijn hebben in de week voor het kamp het presentje in ontvangstgenomen nadat Sushriya en Jaco op pad gingen om hen thuis op te zoeken.

Bij dezen zetten we de vrijwilligers nog een keer in het zonnetje die als trainer, badhulp, official, coach, AC-lid, bestuurslid of op welke manier dan ook hun steentje hebben bijgedragen aan ZVH.

De vrijwilligers zijn met hun bedankje op de gevoelige plaat vastgelegd en deze zijn te vinden bij dit artikel. Wil jij ook vrijwilliger worden van onze mooie vereniging? Dat kan! Je kunt via zvhbestuur@gmail vragen wat u/jij kunt betekenen voor onze vereniging. Er zijn nog enkele ‘vacatures’ open en wie weet zit er iets tussen wat helemaal perfect is voor u/jou.

 • Adrie
 • Carolien
 • Rian
 • Pranay
 • Lonneke
 • Arina
 • Arjen
 • Somchai
 • Yelka
 • Marcel
 • Arnold
 • Rianne
 • Joke
 • Patrick
 • Linda
 • Sushriya
 • Joren
 • Berrie
 • Jaco